Snillen spekulerar

En vanlig dag i Botkyrkahallen.

Brottningsträning är ingen lätt sak i Karins och Foppas ögon....

Jag har ingen aning om hur man roterar videoklippet...tyvärr.


Avhyvlingar och bussresor

DM-finalen slutade alldelses nyss i dur. Efter en utskällning som hette duga i pausen till tredje blev det egentligen inte bättre men vann gjorde vi.


På lördag natt beger sig nattbussen återigen upp till Umeå. Att möta regerande mästarna blir tufft, speciellt med den resan i benen. Som tur är så är motivationen på topp!
Bussresor ja.. Nu när alla har med sina datorer är filmfrågan inte en lika het potatis som förut. nu sätts Sällskapsresan eller Yrrol på för sjuhundrafemte gången och alla bara nickar och tittar ner på sina egna skärmar. Tur att även jag, trots min ålder hängt med i it-eran. Jag lovsjunger mobilt bredband och förlängningssladd!

"Fysfenomenet" coachar mig i forwardsrollen genom att ge några kloka råd. "Du behöver inte springa så mycket, kolla på mig jag springer nästan inte alls". Det rådet ska jag komma ihåg...


Nytt mode

Det händer mycket när man är skadad:

Amanda och Dalle har t.ex skapat ett nytt mode. De kör utsläppt hår! På träningarna och uppvärmningen kör de helt utan hårband och på matchen mot Dalen går ryktet att de spelade med utsläppt + hårband i en period. Detta är ett fashion-statement utan dess like. Jag undrar hur pass stort genomslaget blir. Det är lite italienska ligan över det hela fast Mange envisas att kalla Dalle a.k.a Fysfenomenet för Zäta. Han ser vissa likheter i frisyren tydligen.

Jag har fått en ny (o)vän. Han kallas Pilatesboll.

Rehabgruppen fick bekanta sig med Therese teknikbana på träningen igår. Den bestod t.ex av -släng dig mellan två koner och glid så långt du kan-, rusa vidare till nästa kona och sätt dig ner och låtsas täcka skott. Hennes teknikbana kommer revulotionera sporten var så säker på det.

Andra saker som händer är att Limpan tar poängrekordet, bra jobbat. Under matchen mot Västerås när jag satt på läktaren lyckades Dalle och Limpan inte göra en endaste poäng på två perioder...NAJS tänkte jag, nu rycker de inte för mycket i interna poängligan. Under tredje fullkomligt exploderade de och efter varje mål tittade de upp mot mig och vinkade och hånskrattade. Jag svarade med några mindre vackra gester. I Balrog är vi inte alls missunnsamma mot varandra , nej då.... ;)Känna sig fram

okej, jag ska känna mig fram lite...
hur känns det här?
bloggvärlden har blivit stor och läskig sen du senast skrev Minne!

GAH!!!

Jag tror att jag är tillbaka!