15:14 en tisdag innan allt brakar lös

Så dramatiskt som rubriken antyder är det inte, men imorgon börjar flängandet genom Sveriges avlånga land.
Imorgon bär det av okristligt tidigt till Göteborg. Straffkommendering till Sveriges baksida med jobbet. Ska sitta någonstans infängslad i Västra Frölunda under två hela dagar innan flyget tar mig tillbaka till världsmetropolen Stockholm. Fredag eftermiddag går bussen upp till Umeå,  tillbaka igen på måndag morgon i Stockholm för att jobba i två dagar och sedan tillbaka till Umeå igen på onsdag för finnkampen. Mitt jobb är lagom glada på mig...

om jag ska nämna något om Dalenmatchen så är det väl bara att det var ytterst nära att vi slarvade bort två poäng. Inte bra! På lördag mot Iksu kommer jag antagligen ha något galet i blicken för jag är sjukt laddad. Hoppas bara att det kan resultera i något bra!

Auf Wiedersehen!

30 år, ung rapp och..nä...inte så värst just nu va!

Så känns det just nu. Känner mig lite trög occh allmänt slö i skallen. Tyvärr kändes det likadant både mot Karlstad och mot Råsunda i DM. Varför är svårt att säga, kanske har det att göra med motivation, kanske är jag verkligen trög just nu. Det otroliga flytet jag hade i seriens början kanske är slut.

Karlstadsmatchen var en sensation..NOT. Det enda sensationella var att Botkyrkahallen tyvärr var lika död och trött som mina ben var. Vi vann efter en ganska oinspirerad insats och bättring krävs inför kommande matcher.

DM-matchen på Solnahallens nybonade vardagsrumsgolv var väl inte heller så upphetsande. De två läckra laxarna klädda i rött var tydligen på sitt bästa dryga humör. Är så trött på domare med attityd..

Råsunda har några gamla balroger i laget och det är skönt att se att de totalt dominerar i sitt lag. Linda, Garpen och Fia är grymma! Linda brunkade in några kassar, Garpen visade sitt otroliga spelsinne(helt grymma passningar) och Fia gjorde både några schyssta dragningar, några schyssta tacklingar och dessutom några patenterade måsar!

Mer i ämnet domare med attityd:
Jag kommer att tänka på det domarpar(no names) som numera dömer herrarnas elitserie. För någon säsong sedan dömde de damserien med jämna mellanrum och då gick det alltid att ha en bra och schysst dialog med dem. Riktigt bra domare faktiskt. Nu när de då och så får "straffet" att döma damelitserien så har de den värsta attityden man kan tänka sig. Svarar knappt på tilltal och är allmänt överlägsna. Hey reality-check please....

Mycket att göra på jobbet efter en vecka på tur med landslaget. ...

20061112
Mycket att göra på jobbet efter en vecka på tur med landslaget. Därför blir bloggen lidande. Jag och Matilda hittade en passande skylt vid hallen. På pappret ovanför Matilda står det Divaci, och vi fick det direkt till det tjeckiska ordet för Diva. (obs, bilden är tagen med glimten i ögat och en smula ironi)

Fan

Skrev precis ett jättelångt bra inlägg som bara försvann för att jag klantade till det. Nu orkar jag inte skriva om det igen. Jag får se om jag orkar senare.

Det känns iallafall bra att Zickan hittat hit. Hon skulle nog skriva lika bittra inlägg som jag gör om hon hade en blogg!
Bitter-forever!

Vilket fick mig att tänka på tävlingen vi hade i laget på SM-finaldagen. Bittrast under dagen och på festen. Jag tror jag låg ganska bra till för förstaplaceringen.