Zicko

Såg att Zicko länkat till min blogg. Å jag som inte ens vet om jag ska ha kvar bloggen... Min blogg handlar ju inte bara om innebandy och är ingen innebandyblogg i dess rätta bemärkelse. Mer ett utlopp för skrivarlust.

Inget "jidder" nu tack! Denna blogg är inget innebandyforum. Jag kommer inte att uppdatera eller tycka och tänka om innebandy varje dag.

Kommentarer
Postat av: Zicko

Halloj!

Ja du, vi får väl se hur länge jag har kvar min. Nån vänlig själ har ju lagt ut en länk på inytts forum. Torsk i går....skit!Ni skulle ju vunnit så vi kan komma ikapp Falun ju....See Ya!

(Lägg INTE ner bloggen)

2007-01-29 @ 10:31:14
Postat av: Fans

Självklart måste du ha kvar bloggen! Det är väl jättekul att den inte bara handlar om innebandy! Det är jätteintressant läsning

2007-01-29 @ 17:26:07
Postat av: Tillfällig Umebo

Heeeeej Minne!
Jag läste på en annan blogg att DU hade en egen och var tvungen att leta upp dig.Kul att läsa det du skriver,fortsätt skriva! Jag ville också säga att det är glädjande att läsa att du som spelare känner att ni får ett bra bemötande när ni kommer upp för bortamatcher till de norra delarna av Sverige. Vi värnar om dom orden och ska sträva efter att fortsätta utveckla vår verksamhet och arrangemang.
Kör hårt med innebandyn och ta hand om dig!

Kramar från Monia

2007-01-29 @ 20:01:53
Postat av: kör på

Äntligen har tjejerna börjat blogga, i våras fanns inte en enda tjej som skrev
Utom tanten men det är död nu, hoppas att fler vågar skriva

2007-02-02 @ 00:32:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback