Väntade resultat med ett undantag

Helgens resultat var väntade, det enda som överraskar lite är att Pixbo återigen åkte på torsk mot Dalen.
Nu är Dalen ett mycket kompetent lag så det är inte där skon klämmer utan det som överraskar är att Pixbo förlorat två gånger mot detta lag. Jag trodde nog att man skulle vinna på hemmaplan.

Dalen är luriga. Vi har också haft grymma problem med Dalen. Vi höll på att tappa poäng hemma men en tveksam utvisning i slutskedet gjorde att vi kunde vinna tillslut. På bortaplan var det först efter halva matchen som vi lyckades få övertag i målprotokollet. Man har en otroligt tight defensiv, en bra målvakt och några heta targetplayers. Samtidigt försöker man vända spelet på ett bra och genomtänkt sätt, inte bara slå och spring som i många andra defensivt inriktade lag.
Dalen är samtidigt en av de klubbar som mer och mer ser ut att vara daminnebandyns framtid. Man har ett proffsigt arrangemang och ett otroligt trevligt bemötande av bortalaget. Det andas proffsighet när man bryr sig om de små detaljerna. Där har vi andra föreningar mycket att lära!

Hammarby rasar allt längre ner i avgrunden. Det enda rätta för Bajen är nog att ta nya tag i en annan division. Att försöka bygga en fungerande verksamhet i lugn och ro utan krav i form av att behöva panikvärva ihop ett elitlag vore nyttigt för alla i Hammrbys verksamhet. Det finns en otrolig potenial i namnet Hammrby och i de lovande unga spelare som finns. Låt de växa i lugn och ro.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback