Ännu en måndag..

Först och främst lite reflektioner från helgens resultat.

Att Falun slog oss med 6-3 kändes helt rättvist. Vi var inte på tårna överhuvudtaget. Precis det som vi gjorde rätt i IKSU-matchen gjorde vi nu helt tvärtom. Det fanns ingen intensitet varken i närkampsspel eller i löpningar. Det är en otroligt nyttig läxa för oss. Det krävs 100%-iga insatser för att inte förlora. Inget snack, Falun var hetare och det är bara att gratulera till vinsten.
Det finns inga bortförklaringar när man förlorar, inga utspel som att "de lag som är sämre än oss måste spela på ett visst sätt för att slå oss". Tänker då mest på Curt Söderströms smickrande ord efter mötet med oss i Botkyrkahallen. Så sorry IBF men jag bjuder inte på någon tändvätska till nästa möte.

Bodens kräftgång fortsätter och man undrar hur det står till i ett lag där en spelare kastar matchens-lirarepriset i huvudet på sin egen målvakt varpå denne svarar med att peka finger åt blomsterkastaren.
http://www.kuriren.nu/%5CGEN_Utmatning_Sport.asp?CategoryID=2765&ArticleID=1320513&ArticleOutputTemplateID=125&ArticleStateID=2
Hursomhelst lite komisk läsning såhär på måndagsmorgonen. Boden talar i sin tur om att övertala spelare som slutat att åter snöra på sig skorna.

IKSU tvålade till Engelholm med 15-1, och det är bara ett till i raden av resultat som man gärna inte vill se i elitserien.

Våra herrar fortsätter att förlora. Matchen mot Täby borde man vunnit med ett par kassar. Tyvärr verkar ingenting gå deras väg just nu. Danne hade lekstuga stundtals men någon måste ju göra mål på alla hans mackor.

Annars har helgen varit lugn. Gisse har ett filmbibliotek där man kan hitta det mesta, men vi valde inte direkt den bästa filmen kanske. Så om någon funderar på att se Derailed så kommer härmed ett tips. Don't!

Såg Victoria Silvstedt på TV4 i veckan. Säga vad man vill om Vickan men hon är fascinerande. Det bästa av allt är att hon bryter lite lätt på amerikanska ena sekunden för att helt plötsligt "glömma" bort sin brytning och prata hälsingemål. So 1980, so Dolph Lundgren! Say no more!
Fast vad jag har hört så är det lätt att börja prata göteborska efter ett par veckor i götet, inga namn nämnda! ;-)

Madonna adopterar barn och hela världen förfasar sig! Samtidigt adopteras flera 1000-tals barn varje dag utan någon större koll, vi låter våra barn delta i krig, arbeta och slita under vidriga förhållanden och allt detta för västvärldens välbefinnande utan att någon enstaka jä*** reagerar.

God Måndag!


Kommentarer
Postat av: 10 #

Jag tycker det är väldigt vackert och fint det madonna gör, men fy fasen vilken dubbel moral vi människor har. Hon har tack vare sin status globalt sätt kunnat genomför en handling som vi förkastar så fort det gäller någon annan; människohandling. Hon satte sitt värde på ett barn, och lyckades då köpa ett liv, är det bara jag som ser övertrampen på de mänskliga rättigheterna? Hade detta barn varit på ett barnhem, utmärglat och ensamt, ta med det hem, finns miljoner sådana barn, att hjälpa ett gör en rättfärdig till hjälte. Men, att nyttja sin makt, pengar och inflytande för att KÖPA ett barn från en förälder som måste acceptera detta bud på grund av deras levnadsstandard är bara omänskligt och äckligt. Madonna har pengar nog att erbjuda sådana abnorma summor som i denna fråga så gesten blir så pass stor så vi blir blinda för vad som sker. Men vad ger oss rätt att döma äckliga pedofil Åke när han köper hem små barn för 100.000k, enda skillnaden är summan och kändisskapet. Även här har vi en fråga om konsekvent dömande, demokrati bygger på att lagen är blind, och enligt mig så är det länders rättväsenden som visar hur pass demokratiskt ett land är.

Istället för att köpa ett liv, rädda miljoner. Lägg pengarna på att rena vatten, utbilda folk, lär de bruka sin jord så de kan vinna över svälten. Nej, jag tycker denna handling visar på ett äckligt övergött västerländsktsamhälle. Hon har råd att kasta ut denna summa för att rädda ett liv, egoistiskt, ja, hon skulle kunna rädda familjer och kommande generationer, men tydligen så slutar medmänskligheten vid saker man kan ta hem och visa upp.


(hehe sorry var tvungen :) )

2006-10-23 @ 22:48:41
Postat av: 24

Sedan spär dagstidningarna på med att skriva om den fattige afrikanska obildade mannen som utnyttjas av den vita mannen(kvinnan). En konstant nedvärdering av de afrikanska samhällena. Håller dock med om att det är så här det fungerar. Västvärlden utnyttjar de fattiga länderna till max, sedan har vi en gala för att stilla våra samveten.
Det är det som är budskapet i hela den här historien tycker jag, inte adoptionen i sig. För om jag ska vara ärlig så jämställer jag inte Madonna med en pedofil även om jag fattar vad du menar.

2006-10-24 @ 08:38:44
Postat av: Rönnlund

Minne my daaarling, ser till min glädje att du gone public! *jubel* I sann vickan-anda (det gäller att hålla ihop med fd.lirare du vet) ska jag med spänning följa bloggandet with pride. Kör på bara. Pussis and hugs

2006-10-24 @ 22:58:17
Postat av: Antonio

Very nice site! Good work. http://www.sessit.port5.com

2007-02-27 @ 19:20:45
Postat av: Amundmona

Nice site - pity you have to go to such lengths to moderate it.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback